Podcast Önerileri, Dinlenesi Podcastler

Bir süredir Zırvaizm kanalında Darphane isimli podcast serisini hazırlayıp sunuyorum. Şimdi dinlenesi podcastler seçip sana podcast önerileri vereceğim.

Bu podcastler bilgilendirici ve eğlenceli podcastler. Spotify, Google Podcast, Apple Podcast, Beezer ve Soundclod üzerinden ücretsiz olarak dinleyebileceğin bu yayınlar edebiyat, sinema, monolog, geyik ve söyleşi tarzında.

Favori podcast önerileri işte burada, hemen sıralayayım.

Kellerin Savaşı – Beyin Fırtınası

kellerin savasi podcast
kellerin savasi podcast

Listelerimin başını çeken, canhıraş muhabbet edilen podcast yayını. Onur ve Ali adında iki kelin sunduğu bu podcast serisini büyük keyifle dinleyeceğini garanti eder, dinlemeni şiddetle tavsiye ederim.

Delilik Podcast – Her telden

delilik podcast
delilik podcast

Her konudan incelemeler, pazar geceleri dünyayı kurtaran podcast programı. Gece bekçisinin intikalıyla gerçekleşen çok güzel bir sohebt ortamının olduğu delilik podcast yayınını kesinlikel öneriyorum.

Vikipedik Şeyler Podcast – Bilgi birikim

vikipedik seyler podcast
vikipedik seyler podcast

Çiğdem Öztabak. merak edebileceğiniz herhangi bir şey hakkında vikipedik bilgiler paylaşıyor. Bu bazen bilimsel bir kavram, bazen yeni bir teknolojik gelişme, bazen de bir filmin felsefesi olabiliyor.

Türlerin Yaşam Hakkı Podcast – Ekoloji ve Hayvan Hakları

turlerin yasam hakki
turlerin yasam hakki
Işıl Karaelmas ve Melike Dirikoç’un hazırlayıp sunduğu bu podcast serisi gezegeni paylaştığımız canlıların kapitalist üretim süreçlerinde ve kapitalist toplumların tüketim alışkanlıkların sonucunda nasıl sömürüldüğünü ve eziyet gördüğünü ele alıyor. Podcast önerisi olarak kesinlikle dinlemeni tavsiye edeceğim güzel bir yayın.

Merdiven Altı Terapi Podcast – Psikoloji

merdiven alti terapi deniz dulderoglu podcast
merdiven alti terapi deniz dulderoglu podcast

Deniz Dülderoğlu’nun insana, dolaylı yoldan da sana dokunduğunu hissedeceğin podcastini öneriyorum. Deniz’in senin yerine düşündüğünü düşünebilirsin. Keşke daha sık podcast yayını yapsa dedirtecek türden bir yayın. Keyifle dinleyebilirsin.

Efe Aydal, Mini Podcast

efe aydal efecast mini podcast
efe aydal efecast mini podcast

Efe Aydal uzun süredir YouTube ve Spotify gibi platformlar üzerinden podcast yayınları yapıyor. Özellikle uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelere karşı mücadele üzerine konuştuğu yayınlarını dinliyorum ve tavsiye ediyorum.

Fularsız Entellik Podcast – Gündem, Entellektüel Konular

fularsiz entellik podcast
fularsiz entellik dinlenesi podcast

Geniş bir konu yelpazesi olan bu podcast yayınını uzun süredir takip ediyorum. Özellikle kapitalizm ve felsefe konularında yaptığı yayınları çok nitelikli buluyorum. Dinlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.

Ha Geldi Ha Gelecek Podcast – Bilim ve Teknoloji

ha geldi ha gelecek podcast
ha geldi ha gelecek podcast önerisi

Yirmibirinci yüzyılın hayret uyandıran ne kadar teknolojik ve bilimsel gelişmesi var ise Aykut İbrişim’in ağzından dinlediğime mutlu olduğum podcast serisi. Gelecekten haber almak istiyorsan şimdiden bu podcasti dinlemeye başlasan iyi olur.

Denizin Ötesindeki Sesler Podcast – Toplum, İnsan ve Garip Konular

denizin otesindeki sesler
denizin otesindeki sesler podcast önerileri

Özellikle toplumu ve bireyi ele alan podcast yayınlarını çok sevdiğim dinlenesi yayındır. Uzun süredir takip ediyorum. Farklı fikirler elde etmek istiyorsan iyi dinlemeler dilerim.

Dilimin Ucunda Kelimeler Podcast – Dil ve Edebiyat

dilimin ucunda kelimeler podcast
dilimin ucunda kelimeler podcast dinle

Programa ev sahipliği yapan Kirpi ve Hardal seçtikleri kelimeler üzerine beyin fırtınası yaparak “hakikaten mi yaa” dedirtecek noktaya kadar muhabbeti getiriyorlar. Dağarcığını zorlamaya ne dersin? Eğer yanıtın evet olur ise, bu podcasti dinlemeni öneriyorum.

Dünya Nereye Gidiyor Podcast – Her Telden

dunya nereye gidiyor podcast
dunya nereye gidiyor podcast

Alex ve Hakan’ın podcast yayınları her telden. Biraz bilgi, kısır muhabbet, dinleyici yorumları ve kafa yorma tarzlarını sevdiğim dinlenesi podcast yayını. 160 Bölümü aştılar, ortalama 1 saatlik muhabbet. Bağımlısı olabilirsin, dikkat et.

Listeyi zaman geçtikçe genişleteceğim. Senin de önerilerin olursa mesaj atabilirsin.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir